TS ISO 10002 Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi Gerçekleştirildi.

Üniversitemizde TS ISO 10002 Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitim Programı Gerçekleştirildi.

Üniversitemizde TS ISO 10002 Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi kapsamında İç Tetkik değerlendirme sürecine ait İç Tetkik ekibine yapılacak çalışmalarla ilgili Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Ali BİLGİN’ nin başkanlığında  18 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 15.00’te Rektörlük ofisinde bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Toplantıda Prof. Dr. Ali BİLGİN; Müşteri Memnuniyet Sistemi ve TS ISO 10002 standartları hakkında İç Tetkik süreçlerine ait ayrıntılı bilgi verdikten sonra Üniversitemizde Paydaş Memnuniyet Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan çalışmalar ve SİMER Geri Bildirim Sistemi hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu. Programın devamında TS ISO 10002 Standardı, Paydaş Memnuniyet El Kitabı ve tetkik listesinde yer alan hususlar hakkında ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldıktan sonra iç tetkik ekibinde yer alan tetkikçilerimiz tarafından sorulan soruların cevaplanması ise sonlandırıldı.