Anasayfa » Üniversitemizde TS ISO 10002 Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi İç Tetkik Süreci Tamamlandı.

Üniversitemizde 19 Eylül 2023 tarihinde Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında TS ISO 10002 Paydaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi iç tetkik uygulaması gerçekleştirildi. Üniversitemizin bütün akademik ve idari birimleri iç tetkike tabi tutuldu. Bu kapsamda 31 birimde, 28 iç tetkikçimiz tarafından tetkikler gerçekleştirildi. Tetkiklerde ilgili dekan/müdür/daire başkanları, fakülte/yüksekokul sekreterleri, şube müdürleri, birim kalite komisyonu üyeleri ve diğer idari personeller katıldı. Çok verimli bir atmosferde tamamlanan tetkiklerde birimlerin TS ISO 10002 standardı kapsamında yürüttükleri faaliyetler ve farkındalıkları ortaya kondu.

İç tetkik ekiplerimizin tespit ettiği bulgu ve gözlemlerin raporlanması ile süreç tamamlandı.

Öğrenci Destek Hattı