Samsun Üniversitesi Birim Değerlendirme Anketleri

Üniversitemizde kalite çalışmaları devam etmekte olup, kalite çalışmalarını daha iyi noktalara taşıyabilmek için belli periyotlar dahilinde bütün paydaşlarımıza yönelik anket çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir. Bu kapsamda sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için Üniversitemiz Genel Sekreterliğine ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı hizmetlerle ilgili olarak oluşturulan bu anketimiz siz değerli personelimizin memnuniyet ve beklenti düzeylerini ölçmek amacıyla yapılmaktadır. “Akademik ve İdari Personelimize İç Paydaş Memnuniyet” anketi hazırlanmış olup akademik ve idari personelimizin görüşüne sunulmuştur.

Kalite güvencesi sistemi izleme ve iyileştirme çalışmalarımıza katkı verilmesi açısından ankete katılmayan akademik ve idari personelimizin “Genel Sekreterlik ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İç Paydaş Memnuniyet Anket” linki için Tıklayınız.