Öğrenci Kalite Komisyonu Temsilcileri Toplantısı

Üniversitemiz Öğrenci Kalite Komisyonu üyeleri ile bir araya geldik.

Üniversitemizde kalite süreçlerinde gelinen noktayı ve öğrencilerimizle birlikte yürüteceğimiz çalışmaları değerlendirmek üzere Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ali Bilgin Başkanlığında, Öğrenci Kalite Komisyonu Temsilcileri ile 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 12:00‘de çevrim içi platformda “Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda öğrencilerimizin görüş ve önerileri alındıktan sonra kalite çalışma süreçlerinde aktif görev almaları ve kalite süreçlerinde her bir öğrencimizin sürecin bir parçası olmaları noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Yardımcımız Bilgin, toplantıya katılan öğrencilerimize Birim Kalite Komisyonu Temsilciliği görevini üstlenmelerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrenci Kalite Komisyonunun bundan sonraki süreçte izleyeceği yol hakkında da görüş alışverişinde bulunulduktan sonra Öğrenci Kalite Topluluğu kurulması karara bağlandı ve Öğrenci Kalite Komisyonu üyelerinden Hilal Şevval GÜMÜŞ’ün bu çalışmaları yürütmesine karar verildi.

Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ali BİLGİN’in konuşması öğrencilerin sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.