SAMSUN ÜNİVERSİTESİ SÜREÇ KARTI |
Doküman No | S4.7.5 | |
Yayın Tarihi | 18.05.2021 | ||
Revizyon No | 00 | ||
Revizyon Tarihi | |||
Sayfa No | 1 |
Ana Süreç | İDARİ VE DESTEK |
Süreç Adı | Sağlık, Kültür ve Spor Süreci |
Alt Süreç Adı | Beslenme Hizmetleri Süreci |
Süreç Sorumlusu | Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Sürecin Uygulayıcıları | Şube Müdürü, Beslenme Hizmetleri Ofisi Personeli |
Sürecin Kapsamı ve Amacı | Üniversite öğrencilerine ve personeline sağlıklı ve kaliteli yemek hizmeti sunmak. |
Sürecin Girdileri: | Samsun Üniversitesi öğrenci ve personel sayısı |
Sürecin Kaynakları | 2547 sayılı Kanun, Sağlık Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliği, Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği |
Sürecin Faaliyetleri: | 1. Aylık menülerin hazırlanması 2. Tüketim sayılarına göre ilgili firmadan yemek talep edilmesi 3. Sunulacak menülerin kontrol işlemlerinin şartnamelere göre yapılması 4. İdare tarafından belirlenen saatlerde yemek hizmetinin verilmesinin sağlanması 5. Günlük tüketim sayılarının raporlanması |
Sürecin Çıktıları/ Kayıt Ortamı | SKSDB Yönetim Kurulu Kararı, Üniversite Yönetim Kurulu Kararı, Şartnameler |
Sürecin İzleme Kriterleri | Tüketim sayılarının, öğrenci ve personel sayısına oranı |
Sürecin Müşterisi | Samsun Üniversitesi öğrenci ve personeli |
Sürecin Tedarikçisi: | Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Etkileşimli Süreçler |
Önceki Süreç : İdari ve Destek Süreci |
Sonraki Süreç : İdari ve Destek Süreci |
Hazırlayan | Onaylayan | Yürürlük Onayı |
Ferat İBİLOĞLU(Şube Müdürü) | İbrahim TAN (Daire Başkanı) | Kalite Koordinatörlüğü |