SAMSUN ÜNİVERSİTESİ SÜREÇ KARTI |
Doküman No | S4.7.4 | |
Yayın Tarihi | 18.05.2021 | ||
Revizyon No | 00 | ||
Revizyon Tarihi | |||
Sayfa No | 1 |
Ana Süreç | İDARİ VE DESTEK |
Süreç Adı | Sağlık, Kültür ve Spor Süreci |
Alt Süreç Adı | Yemek Bursu Süreci |
Süreç Sorumlusu | Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Sürecin Uygulayıcıları | Üniversite Yönetim Kurulu, Yemek Bursu Komisyonu, Daire Başkanlığı |
Sürecin Kapsamı ve Amacı | Başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilere, başkanlığın bütçe imkanları doğrultusunda akademik dönemi kapsayacak şekilde 1(bir) öğün ücretsiz yemek hizmeti vermek. |
Sürecin Girdileri: | Burs verilecek öğrenci sayısı, yemek bursu başvuru formu |
Sürecin Kaynakları | 2547 sayılı Kanun, Yemek Bursu Yönergesi |
Sürecin Faaliyetleri: | 1. Yemek bursu verilecek öğrenci kontenjanlarının belirlenmesi, 2. Başvuru takviminin ilan edilmesi, 3. Öğrencilerin, başvuru formlarını birimlerine teslim etmesi, 4. Burs verilecek öğrencilerin komisyonlarca tespit edilmesi, 5. Yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerin SKSD web sayfasında ilan edilmesi 6 Öğrenci kartlarının yemekhane otomasyon sisteminde burslu tanımlamalarının yapılması. |
Sürecin Çıktıları/ Kayıt Ortamı | Üniversite Yönetim Kurulu Kararı, Yemek Bursu Komisyon Kararı |
Sürecin İzleme Kriterleri | Yemek bursu verilen öğrenci sayısı, burs karşılığı tüketilen yemek sayısı |
Sürecin Müşterisi | Samsun Üniversitesi Öğrencileri |
Sürecin Tedarikçisi: | Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Etkileşimli Süreçler |
Önceki Süreç : İdari ve Destek Süreci |
Sonraki Süreç : İdari ve Destek Süreci |
Hazırlayan | Onaylayan | Yürürlük Onayı |
Ferat İBİLOĞLU(Şube Müdürü) | İbrahim TAN (Daire Başkanı) | Kalite Koordinatörlüğü |