“Kalite Güvence Sistemini Tanıyoruz” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Kalite Güvence Sistemini Tanıyoruz konulu konferans gerçekleştirildi.

Üniversitemizde Kalite topluluğu tarafından “Kalite Güvence Sistemini Tanıyoruz” konulu konferans düzenlendi. Üniversitemizde kalitenin anlaşılması, yaygınlaşması, içselleştirilmesi ve kalite kültürünün oluşması amacıyla öğrencilere yönelik düzenlenen bu konferansa Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ali BİLGİN konuşmacı olarak katıldı. Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz konuşmasında kalitenin ne olduğu, eğitimde ve hayatımızdaki yeri, kalite kültürünün gelişim süreçleri, kalite ve standardizasyon arasındaki ilişkiler, Üniversitemizde ve Ülkemizdeki akreditasyon süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Konferansın son kısmında öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır. Öğrencilerin yoğun katılımı ve Kalite Topluluğunun yoğun ilgisi dikkati çekmiştir.