Birimi |
SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI |
Alt Birimi |
Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü |
Bağlı Unvan
|
Daire Başkanı |
Görev Adı |
Beslenme Hizmetleri Ofisi Personeli |
Sorumluluk Alanı |
Üniversitemiz yemekhanelerinde sunulan hizmetin etkili ve kaliteli bir biçimde sunulmasını sağlamak. |
|
Görev Türü |
Hassas Görev |
|
Hassas Görev Kodu |
|
|
Görev ve Sorumlulukları |
- Yemek hizmeti alımı ile ilgili teknik şartname hazırlamak, gelecek yıllara ait tüketim sayılarını belirlemek,
- Aylık yemek menüsünü hazırlamak ve üst yöneticiye sunmak,
- Yemek yiyecek akademik-idari personel ve öğrencilerin yemek sayılarının tespitini yapmak,
- Yüklenici firma tarafından sunulan menülerin uygunluğunu denetlemek,
- Günlük yemek tüketim sayılarını takip etmek,
- Aylık hakkedişleri hazırlamak,
- Hijyen kontrollerini ilgili mevzuat kapsamında yapmak,
- Otomasyon sistemi üzerinde, yemek ücretlerinin unvan gruplarına göre kontrolünü yapmak ve sürekli güncel olmasını sağlamak,
- Mezun olan veya görevden ayrılan öğrenci/personelin kimlik kartlarını otomasyon sistemi üzerinde bloke etmek,
- Öğrenci ve personel kimliklerinin basım işlemlerini ilgili birimlerle koordinasyon halinde yapmak,
- Yemekhane turnikelerinin daima bakımlı ve çalışır durumda olmasını sağlamak,
- Kurum içi ve dışı yazışmalar yapmak,
- Periyodik aralıklarla memnuniyet anketleri düzenlemek, sonuçları üst yöneticiye bildirmek,
- Birim faaliyetleri ile ilgili istatistiki bilgileri hazırlamak ve raporlamak,
- Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerin iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak,
- İstihdam edildiği birimin hizmet alanına giren konularda kendisine verilen görevleri kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde yürütmek,
- Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkelerine riayet etmek,
- İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak alınan tedbirleri uygulamak,
- Bağlı bulunduğu yönetici veya üst yöneticilerin, görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri iş yapmak,
- Beslenme Hizmetleri Ofisi Personeli, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken üst yöneticisine karşı sorumludur.
-
|
|
- 657 sayılı Devlet memurları kanununun ilgili maddelerindeki yeterlik şartlarına haiz olmak,
- Üniversitemiz Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) yazışma programında paraf yetkisi
- Yemekhane otomasyon ve kurumsal kart işlemleri yetkisi
|
Bilgi |
- Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne daire Yönetmelik,
- Gıda Hijyeni Yönetmeliği
- Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Uygulama Tebliği
- Samsun Üniversitesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve İmza Yetkileri Yönergesi
|
Beceri ve Yetenek |
- Dürüstlük ve güvenilirlik,
- Problem çözme ve sonuç odaklı olma,
- Düzenli ve disiplinli çalışma,
- Ekip çalışmasına uyumlu ve katılımcı,
- Değişim ve gelişime açık olma,
|
İletişimdeki Birimler
|
Rektörlük, SKSDB, Akademik ve İdari Birimler |
Bu dokümanda açıklanan görev tanımımı okudum. Görevimi burada belirtilen kapsamda yerine getirmeyi kabul ediyorum |
Adı Soyadı |
Tarih |
İmza |
|
|
|
|
Hazırlayan |
Onaylayan |
Yürürlük Onayı |
Ferat İBİLOĞLU (Şube Müdürü) |
İbrahim TAN (Daire Başkanı) |
Kalite Koordinatörlüğü |