2023 KİDR Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Anasayfa » 2023 KİDR Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu üyeleri ile 2023 KİDR Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Üniversitemizde 2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunda gelinen noktayı değerlendirmek üzere Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ali BİLGİN Başkanlığında, Kalite Komisyonu Üyeleri ile 31 Mart 2023 Cuma günü saat 15:00‘de çevrim içi platformda “Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Üniversitemizin, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerine ilişkin kalite güvencesi süreçlerinin izlenmesi ve YÖKAK’a sunulması  amacıyla  Kalite Koordinatörlüğü tarafından her yıl hazırlanan “Kurumsal İç Değerlendirme Raporu” nun 2023 yılı raporu taslak çalışması tamamlandı. Prof.Dr. Ali Bilgin’nin başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında, Kalite Komisyonu üyelerine 2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Taslak Raporu anlatılarak her bir ölçüt üzerinden değerlendirme yapıldı.