SAMSUN ÜNİVERSİTESİ

Sayfa No 1/28

1
71837951
71837951 S1.2.4/İAŞ02 YTB Öğrenci Kaydının Yapılması Burslu öğrencinin kaydının yapılmasıdır. Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Yönergesi Öğrenciler, Akademik Birimler 1.Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü  2. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Xt Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı X X X X 1 ay 1 Sunulmuyor.
2 71837951 71837951 S1.2.30/İAŞ01 Kur Sınavı Yapılması Yedi haftalık kurlardan sonra dört beceriyi (Analama, Dinleme, Konuşma ve Yazma) ölçmeye  yönelik sınavların yapılmasıdır. Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Yönergesi Öğrenciler, Kursiyerler 1.Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Devamsızlık Çizelgeleri Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü X X X 2 gün Her kurun sonunda sınav yapılmaktadır. Toplam 7 işlem yapılır. Sunulmuyor.
3 71837951 71837951 S1.2.34/İAŞ01 Burslu Olmayan Öğrencinin Kaydının Yapılması Özel öğrencilerden dil eğitimi almak isteyen adayların kayıtlarının yapılmasıdır. Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Yönergesi Öğrenciler, Kursiyerler 1.Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü  2.Samsun Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü 1.Dilmer Kurs Kayıt Formu 2.Katılımcıların Kurs Ücreti Ödediğine Dair Banka Dekontu Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü X X X 1 ay 1 Sunuluyor  https://dilmer.samsun.edu.tr/
4 71837951 71837951 S1.2.34/İAŞ02 Yeni Kurs Açma Türkçe ve diğer yabancı dillerin öğretimine ilişkin planlamanın yapılmasıdır. Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Yönergesi Öğrenciler, Kursiyerler 1.Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü  2.Samsun Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü 1.Dilmer Kurs Kayıt Formu 2.Katılımcıların Kurs Ücreti Ödediğine Dair Banka Dekontu 3.Dilmer Yönetim Kurulu Kararı 4.Seviye Belirleme Sınav Sonuçları Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü X X X X 1 ay 1.Eğitim Öneri Formunun DİLMER'e ulaşması 2.Eğitimin DİLMER Yönetim Kurulunda Görüşülmesi 3.Açılmak istenen Eğitime Dair Yönetim Kurulu Kararının alınması Sunulmuyor.
5 71837951 71837951 S1.2.35/İAŞ01 Türkçe Yeterlik Sınavının Yapılması Türkçe yeterlik sertifikası almak isteyen adaylara yönelik dört becerinin (anlama,dinleme, yazma ve konuşma) ölçülmesi ve sertifikaların verilmesidir. Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü Yönergesi Sınava Giren Adaylar 1.Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü  2.Samsun Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü 1.TYS Kayıt Formu               2. Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu Samsun Üniversitesi  Türkçe ve YabancıI Dil  Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü x x x x 15 gün 2 Sunulmuyor.

Hazırlayan Onaylayan Yürürlük Onayı
Öğr. Gör. Dr. Ferhat Özmen Doç. Dr. Seçil Hirik Kalite Koordinatörlüğü